Hof van Putten

Harderwijkerstraat 14  -  Putten  -  NederlandBoek nu:  +31 (0)341-461850

Tuinfluiter

 

De Tuinfluiter is een ruime zaal van 205 m² op de eerste verdieping (lift aanwezig) van hotel Hof van Putten. Door de grootte van de zaal zijn de mogelijkheden eindeloos; lunch/dineropstelling, theateropstelling, carréopstelling. De Tuinfluiter biedt plaats aan maximaal 160 mensen en met talloze grote ramen rondom is de lichtinval prachtig. De bar in deze zaal maakt uw seminar, receptie of bijeenkomst helemaal compleet!

 

Feesten en partijen

 

Hof van Putten is de ideale locatie voor feesten en partijen. Met 15 verschillende zalen is de locatie uitstekend geschikt voor zowel kleine als grote gezelschappen. De catering uit onze eigen keuken maakt uw verjaardag, borrel, receptie, bruiloft of personeelsfeest helemaal compleet. Ons toegewijde team zorgt ervoor dat alles tot in de puntjes is geregeld.

 

Vergaderen in Putten

 

Hotel Hof van Putten in Gelderland is ook uitermate geschikt voor uw vergaderingen en trainingen. Onze sfeervolle zalen zijn voorzien van al de moderne faciliteiten die u nodig heeft om uw bijeenkomst succesvol te maken. Onze vergaderlocatie is centraal gelegen op 10 minuten afstand van de A28, tegen het centrum van het bosrijke Putten aan. Een inspirerende locatie met volop eigen parkeergelegenheid, gratis WiFi en een uitstekende keuken. Het zal uw team aan niets ontbreken.

 

Meer informatie

 

Heeft u een vraag over onze zalen en de mogelijkheden? Vul hier het aanvraagformulier in zodat wij contact met u op kunnen nemen. Wij beantwoorden uw vragen zo spoedig mogelijk. Wilt u direct contact, bel dan 0341 ‚Äď 46 18 50.

 

<< Terug naar Zalenoverzicht

Top