Hof van Putten

Harderwijkerstraat 14  -  Putten  -  NederlandBoek nu:  +31 (0)341-461850

Kamers

Hotel Hof van Putten ligt midden op de Veluwe! Het is een ideale uitvalsbasis voor onbegrensde fiets- en wandelmogelijkheden in het grootste aaneengesloten natuurgebied van Nederland.

Onze Standaardkamers, Comfortkamers, Superior comfortkamers en Junior Suites hebben een heerlijk rustige ligging in een vrijstaand gebouw midden in onze zonnige binnentuin. Op loopafstand vindt u de gezellige dorpskern van Putten en de Veluwse bossen. In onze Comfortkamers en Superior comfortkamers hoeft u alleen de deuren open te slaan om vanaf uw terras te genieten van de Veluwe. Al onze kamers zijn voorzien van een badkamer met douche en toilet, föhn, flatscreen televisie en telefoon. De Royal Suites hebben een sfeervolle zithoek, kluis en luxe badkamer met bad en douche. In de hotelkamers is het niet toegestaan te roken.

´S ochtends kunt u in onze ontbijtzaal of op het terras uitgebreid genieten van het ontbijtbuffet en ´s middags en ´s avonds kunt u bij ons Restaurant Smakelijck terecht voor een à la carte lunch en diner. U kunt er voor kiezen om na afloop van het diner een drankje te doen in ons Grand Café.

Maak uw verblijf compleet en huur een fiets! Trek er op uit en ontdek die prachtige Veluwe voor maar € 9,50 per fiets per dag. Wilt u liever een elektrische fiets huren? Dit kan al voor € 25,- per fiets per dag. Hof van Putten beschikt over een afgesloten fietsenstalling waar u uw eigen fietsen veilig kunt plaatsen. U kunt bij uw (online) reservering aangeven of u een fiets wil reserveren.


Standaardkamer

Onze Standaardkamers zijn voorzien van twee eenpersoonsbedden, een toilet en een douche en een Frans balkon. De kamers bevinden zich rustig gelegen in het Hofgebouw, dichtbij de parkeerplaats.

Boek nu »

Meer informatie »

 

 


Comfortkamer

Onze aangename Comfortkamers zijn voorzien van twee eenpersoonsbedden, een toilet en een douche en een terras. De kamers bevinden zich rustig gelegen in het Hofgebouw, dichtbij de parkeerplaats.

Boek nu »

Meer informatie »

 

 


Superior comfortkamer

Onze ruime Superior comfortkamers zijn voorzien van twee eenpersoonsbedden, een toilet en een douche en een terras. De kamers bevinden zich rustig gelegen in het Hofgebouw, dichtbij de parkeerplaats.

Boek nu »

Meer informatie »

 

 


Junior Suite

JuniorSuite200x300
De ruime Junior Suites beschikken over een eigen badkamer met douche en toilet en bevinden zich in het rustig gelegen Hofgebouw, dichtbij de parkeerplaats.

Boek nu »

Meer informatie »

 

 


Royal Suite

De Royal Suites bevinden zich in het hoofdgebouw en zijn voorzien van een luxe badkamer met toilet, ligbad en douche, een comfortabele zithoek en een kluis.

Boek nu »

Meer informatie »

 

 


Bruidssuite


De Bruidssuite bevindt zich net als de Royal Suites in het hoofdgebouw. De Bruidssuite is speciaal ingericht met een sfeerhaard en ruime zithoek.

Boek nu »

Meer informatie »

Top