Hof van Putten

Harderwijkerstraat 14  -  Putten  -  NederlandBoek nu:  +31 (0)341-461850

Kamers


Hotel Hof van Putten is prachtig gelegen vlak bij de uitgestrekte bossen van de Veluwe! Het is een ideale uitvalsbasis voor onbegrensde fiets- en wandelmogelijkheden in het grootste aaneengesloten natuurgebied van Nederland. Maak mooie fiets- en wandeltochten, ga lekker shoppen in ons gezellige dorp, bewonder de zandsculpturen in Garderen of bezoek Paleis Het Loo in Apeldoorn. Een verblijf bij Hof van Putten betekent ontspanning!

Kamers
Onze Standaardkamers, Comfortkamers, Superior comfortkamers en Junior Suites hebben een heerlijk rustige ligging in het vrijstaande Hofgebouw midden in onze zonnige binnentuin. In onze (Superior) Comfortkamers hoeft u alleen de deuren open te slaan om vanaf uw terras te genieten van de Veluwe. Al onze kamers zijn voorzien van een badkamer met douche en toilet, föhn, flatscreen televisie en telefoon. De Royal Suites bevinden zich in het Parkgebouw en hebben een sfeervolle zithoek, kluis en luxe badkamer met bad en douche. In de hotelkamers is het niet toegestaan te roken en het gehele hotel is huisdiervrij. 

Ontbijten, dineren en gezellig borrelen!
Wanneer u ontbijt bij uw kamer geboekt heeft kunt u ‘s ochtends in de ontbijtzaal genieten van het uitgebreide ontbijtbuffet. Overdag is het gezellige Grand CafĂ© geopend voor koude en warme dranken. ’s Avonds kunt u in het Grand CafĂ© ontspannen dineren en borrelen.

Fietshuur
Maak uw verblijf compleet en huur een fiets! Trek er op uit en ontdek de prachtige Veluwe voor maar € 9,50 per fiets per dag. Wilt u liever een elektrische fiets huren? Dit kan al voor € 25,- per fiets per dag. Hof van Putten beschikt over een afsluitbare fietsenstalling waar u uw eigen fietsen veilig kunt stallen. U kunt bij uw (online) reservering aangeven of u een fiets wilt reserveren (op basis van beschikbaarheid).


Standaardkamer

Onze Standaardkamers zijn voorzien van twee eenpersoonsbedden, een toilet en een douche en een Frans balkon. De kamers bevinden zich rustig gelegen in het Hofgebouw, dichtbij de parkeerplaats.

Boek nu Â»

Meer informatie »


Comfortkamer

Onze aangename Comfortkamers zijn voorzien van twee eenpersoonsbedden, een toilet en een douche en een terras. De kamers bevinden zich rustig gelegen in het Hofgebouw, dichtbij de parkeerplaats.

Boek nu Â»

Meer informatie »


Superior comfortkamer

Onze ruime Superior comfortkamers zijn voorzien van twee eenpersoonsbedden, een toilet en een douche en een terras. De kamers bevinden zich rustig gelegen in het Hofgebouw, dichtbij de parkeerplaats.

Boek nu Â»

Meer informatie »


JuniorSuite200x300

Junior Suite

De ruime Junior Suites beschikken over een eigen badkamer met douche en toilet en bevinden zich in het rustig gelegen Hofgebouw, dichtbij de parkeerplaats.

Boek nu Â»

Meer informatie »


Royal Suite

De Royal Suites bevinden zich in het Parkgebouw en zijn voorzien van een luxe badkamer met toilet, ligbad en douche, een comfortabele zithoek en een kluis. Verder beschikt u over een eigen koelkastje en Nespresso machine.

Boek nu Â»

Meer informatie »


Bruidssuite

De Bruidssuite bevindt zich net als de Royal Suites in het Parkgebouw. De Bruidssuite is speciaal ingericht met een sfeerhaard en ruime zithoek. Verder beschikt u over een eigen koelkastje en Nespresso machine.

Boek nu Â»

Meer informatie »

Top