Hof van Putten

Harderwijkerstraat 14  -  Putten  -  NederlandBoek nu:  +31 (0)341-461850

Zakelijk

 

Vergaderen en trainingen op de Veluwe

 

Vergaderen en trainingen op een prachtige locatie omgeven door groen? Centraal gelegen in Nederland en goed bereikbaar met zowel auto als OV? Hof van Putten heet u hartelijk welkom!

Al onze zalen hebben daglicht en een prettige ambiance waar u en uw gasten zich snel thuis zullen voelen. Of het nu gaat om vrij parkeren op eigen terrein, gratis gebruik van WiFi of audiovisuele apparatuur, aan alle faciliteiten is gedacht zodat u zich kunt richten op het doel van uw bijeenkomst. Kortom de perfecte basis voor vergaderen, trainingen of events.

Intiem of groots?

Gasten van het Hof van Putten hebben de beschikking over negen conferentiezalen en vier boardrooms. De grootste zaal heeft de capaciteit om maar liefst 225 gasten te ontvangen. De boardrooms kunnen ruimte bieden aan 2 tot 14 personen. Voor meerdaagse bijeenkomsten of overnachtingen heeft u de keuze uit 24 royal suites, 8 junior suites, 4 superior comfortkamers en 37 comfortkamers en 35 standaardkamers.

In ons Grand Café kunt u genieten van heerlijke wisselende gerechten. Onze chefkok werkt met dagverse producten bij voorkeur van de Veluwe. Op loopafstand ervaart u de prettige natuur van de Veluwse bossen en de gezellige dorpskern van Putten.

Onze vergaderarrangementen geven u direct een indicatie van de mogelijkheden. Hof van Putten biedt u verder ruimte voor heidesessies, relatiedagen en teambuilding.

Zalen

Hof van Putten beschikt over negen verschillende zalen, van klein en knus tot groot en ruimtelijk.
Bekijk onze zalen en vraag vrijblijvend informatie aan over de mogelijkheden.

Informatie

Wilt u vergaderen, meer weten of heeft u specifieke wensen? Wij denken graag met u mee!

Offerte aanvragen ¬Ľ¬†¬†¬†¬†

 

Top