Hof van Putten

Harderwijkerstraat 14  -  Putten  -  NederlandBoek nu:  +31 (0)341-461850

Fazant

 

De Fazant is een ruime zaal waar in dineropstelling 50 personen kunnen plaatsnemen. Het is een sfeervolle zaal met aansluitend terras, uitermate geschikt voor recepties of feesten. Ook in theateropstelling is het een overzichtelijke ruime zaal met alle faciliteiten om bijvoorbeeld een bedrijfspresentatie of seminar tot een succes te maken.  

 

Feesten en partijen

 

Hof van Putten is de ideale locatie voor feesten en partijen. Met 15 verschillende zalen is de locatie uitstekend geschikt voor zowel kleine als grote gezelschappen. De catering uit onze eigen keuken maakt uw verjaardag, borrel, receptie, bruiloft of personeelsfeest helemaal compleet. Ons toegewijde team zorgt ervoor dat alles tot in de puntjes is geregeld.

 

Vergaderen in Putten

 

Hotel Hof van Putten in Gelderland is ook uitermate geschikt voor uw vergaderingen en trainingen. Onze sfeervolle zalen zijn voorzien van al de moderne faciliteiten die u nodig heeft om uw bijeenkomst succesvol te maken. Onze vergaderlocatie is centraal gelegen op 10 minuten afstand van de A28, tegen het centrum van het bosrijke Putten aan. Een inspirerende locatie met volop eigen parkeergelegenheid, gratis WiFi en een uitstekende keuken. Het zal uw team aan niets ontbreken.

 

Meer informatie

 

Heeft u een vraag over onze zalen en de mogelijkheden? Vul hier het aanvraagformulier in zodat wij contact met u op kunnen nemen. Wij beantwoorden uw vragen zo spoedig mogelijk. Wilt u direct contact, bel dan 0341 ‚Äď 46 18 50.

 

<< Terug naar Zalenoverzicht

Top