Hof van Putten

Harderwijkerstraat 14  -  Putten  -  NederlandBoek nu:  +31 (0)341-461850

Hofweken

 

Sinds jaar en dag organiseert Hof van Putten compleet verzorgde vakanties voor senioren. Tijdens onze vakantieweken kunt u genieten van ouderwetse gezelligheid in een prachtige natuurrijke omgeving. U verblijft de gehele vakantie in ons comfortabele hotel Hof van Putten.

Voor elke vakantieweek hebben wij een thema geselecteerd dat te maken heeft met de dagtochten die wij op dinsdag gaan maken, uiteenlopend van rondvaarten op de Nederlandse rivieren tot bezoeken aan musea en demonstraties van ambachtslieden. Mooie busreizen waarbij aan alles is gedacht en het u aan niets zal ontbreken; comfort, gezelligheid, lekker eten en drinken en onvergetelijke belevenissen met elkaar. Wij maken elke vakantieweek op maandag- en donderdagochtend ook nog een halve dagtocht naar andere leuke bestemmingen.

Hoewel uiteraard iedereen van harte welkom is, is het goed om te weten dat deze vakanties aansluiten bij onze christelijke levensovertuiging. Zo is er op zondagavond een samenzang en beginnen en sluiten we de maaltijden met gebed.

Bekijk de arrangementen van 2019 en boek direct!

Brochure aanvragen Aanmelden

Hollands genieten
8 t/m 15 juni 2019

Tijdens deze vakantie brengt u een bezoek aan landgoed Hoekelum. Hier gaat u uw eigen unieke kaas maken. Daarna is er een halve dagtocht naar de Vlindertuin gepland.

Aanmelden ┬╗

 


veluwe

Op safari
29 juni t/m 6 juli 2019

Door middel van een safari tocht gaat u de Gelderse natuur ontdekken. Tijdens de halve dagtocht gaat u naar het Nederlands Pluimveemuseum.

Aanmelden ┬╗

 


Geen steek laten vallen
6 t/m 13 juli 2019

Voor de breiliefhebbers gaan wij naar De Breierij. Hier krijgt u een rondleiding langs de breimachines. Vanuit de Breierij is er een rondvaart bij Moeke Mooren.

Aanmelden ┬╗

 


                                                                                 

herten

Herten spotten
13 t/m 20 juli 2019

Tijdens deze vakantie brengt u een bezoek aan Recreatie- en Hertenboerderij De Weerd, waar u herten kunt spotten. Vanuit de boerderij gaat de groep naar de Vlindertuin.

Aanmelden ┬╗

 


                                                                                Hollands Veneti├ź
27 juli t/m 3 augustus 2019Giethoorn

Vanuit Giethoorn gaat u via de Dwarsgracht Giethoorn verkennen op het water. Verder gaan we  een bezoekje brengen aan het Palingmuseum in Harderwijk.

Aanmelden ┬╗

 


summer-69743

Geen los zand
3 t/m 10 augustus 2019

Wij nemen u deze week mee langs de Vlindertuin, de Zandsculpturen en boerderijmuseum Oldebroek.

Aanmelden ┬╗

 


Varen

Romantiek aan de Loosdrechtse plassen
10 t/m 17 augustus 2019

Door middel van een rondvaart kunt u een ander mooi stukje van Nederland zien. De halve dagtocht gaat naar het Palingmuseum in Harderwijk.

Aanmelden ┬╗

 


Giethoorn

Het water op
17 t/m 24 augustus 2019

Tijdens de dagtocht varen wij op de Veerman van Kampen. Dit schip neemt ons mee over de IJssel richting Zwolle.

Aanmelden ┬╗

 


Kerst

Kerst
21 t/m 28 december 2019

Samen de feestdagen vieren! Een overheerlijk kerstdiner nuttigen, uitjes en gezellige spelprogrammaÔÇÖs. Dit maakt de winteravonden warm en fijn.

Aanmelden ┬╗

 


Oud & Nieuw
28 december 2019 t/m 2 januari 2020

Wij gaan het oude jaar feestelijk afsluiten!
De laatste dagen van 2019 gezamenlijk af strepen onder het genot van een heerlijk hapje en drankje. Gegarandeerd gezelligheid!

Aanmelden ┬╗


 

Top