Hof van Putten

Harderwijkerstraat 14  -  Putten  -  NederlandBoek nu:  +31 (0)341-461850

Hofweken

 

Sinds jaar en dag organiseert Hof van Putten compleet verzorgde vakanties voor senioren. Tijdens onze vakantieweken kunt u genieten van ouderwetse gezelligheid in een prachtige natuurrijke omgeving. U verblijft de gehele vakantie in ons comfortabele hotel Hof van Putten.

Voor elke vakantieweek hebben wij een thema geselecteerd dat te maken heeft met de dagtochten die wij op dinsdag gaan maken, uiteenlopend van rondvaarten op de Nederlandse rivieren tot bezoeken aan musea en demonstraties van ambachtslieden. Mooie busreizen waarbij aan alles is gedacht en het u aan niets zal ontbreken; comfort, gezelligheid, lekker eten en drinken en onvergetelijke belevenissen met elkaar. Wij maken elke vakantieweek op maandag- en donderdagochtend ook nog een halve dagtocht naar andere leuke bestemmingen.

Hoewel uiteraard iedereen van harte welkom is, is het goed om te weten dat deze vakanties aansluiten bij onze christelijke levensovertuiging. Zo is er op zondagavond een samenzang en beginnen en sluiten we de maaltijden met gebed.

Bekijk de arrangementen van 2018 en boek direct!

Brochure aanvragen Aanmelden

De arrangementen van 2019 zullen rond januari bekend worden.


sandburg-1639999

Met de hakken in het zand
26 mei t/m 2 juni 2018

Tijdens deze vakantie gaan wij varen op het Veluwemeer en brengen wij een bezoek aan een zandsculpturenfestijn. Daarnaast maken wij nog twee halve dagtochten deze week.

Aanmelden »

 


Weer of geen weer
23 t/m 30 juni 2018

Vanuit Dwarsgracht, nabij Giethoorn, maken wij een prachtige vaartocht over de Weerribben-Wieden. Een ontspannen vakantie waarin u even helemaal tot rust komt en het u aan niets zal ontbreken!

 

Aanmelden »

 


In vroeger tijd
30 juni t/m 7 juli 2018

In Brabant is het altijd gezellig! Wij brengen een bezoek aan het Boerenbondmuseum in Gemert en proeven hier de sfeer van een Brabants dorp begin vorige eeuw.

 

Aanmelden »

 


Rondvaart de VechtDe lanen in, de Vecht op
7 t/m 14 juli 2018

Vanuit Maarssen stappen wij op de rondvaartboot die via de rivier de Vecht koers zet richting het prachtige natuurrijke gebied van de Loosdrechtse Plassen.

 

Aanmelden »

 


summer-69743Zand erover
14 t/m 21 juli 2018

Tijdens deze vakantie gaan wij varen op het Veluwemeer en brengen wij een bezoek aan een zandsculpturenfestijn. Daarnaast maken wij nog twee halve dagtochten deze week.

Aanmelden »

 


Kalm an!
21 t/m 28 juli 2018

“Kalm an!” is een Achterhoekse manier om iemand “tot ziens” te zeggen. Goed om te weten, want wij gaan deze week een stukje toeren door die prachtige Achterhoek.

 

Aanmelden »

 


Varen

Moois voor de boeg
28 juli t/m 4 augustus 2018

Wij gaan varen in de omgeving van de IJsseldelta.
De kapitein voert ons langs historische plekjes en pittoreske dorpen. Heerlijk ontspannen!

 

Aanmelden »

 


Giethoorn

Holland Venetië
11 t/m 18 augustus 2018

Wij verkennen de waterwegen van het nostalgische Giethoorn per rondvaartboot. Een
heerlijke dag varen en genieten van de schitterende omgeving.

Aanmelden »

 


De Orchideeën Hoeve

Gek op bloemen
18 t/m 25 augustus 2018

Wij brengen een bezoek aan De Orchideeën Hoeve, een schitterende overdekte tuin met watervallen, kleine houten bruggetjes en rotsformaties.

 

Aanmelden »

 


Kerst

Kerst
22 t/m 29 december 2018

Samen de feestdagen vieren! Naar een prachtige Volkskerstzang, een overheerlijk kerstdiner nuttigen, uitjes en gezellige
spelprogramma’s. Dit alles maakt de lange winteravonden warm en fijn.

Aanmelden »

 


Oud & Nieuw
29 december 2018 t/m 3 januari 2019

Wij gaan het oude jaar feestelijk afsluiten!
De laatste dagen van 2018 gezamenlijk af strepen onder het genot van een heerlijk hapje en drankje. Gegarandeerd gezelligheid!

Aanmelden »


 

Top