Hof van Putten

Harderwijkerstraat 14  -  Putten  -  NederlandBoek nu:  +31 (0)341-461850

Hofweken 2020

Sinds jaar en dag organiseert Hof van Putten compleet verzorgde vakanties voor senioren. Tijdens onze vakantieweken kunt u genieten van ouderwetse gezelligheid in een prachtige natuurrijke omgeving. U verblijft de gehele vakantie in ons comfortabele hotel Hof van Putten.

Voor elke vakantieweek hebben wij een thema geselecteerd dat te maken heeft met de dagtochten die wij op dinsdag gaan maken, uiteenlopend van rondvaarten op de Nederlandse rivieren tot bezoeken aan musea en demonstraties van ambachtslieden. Mooie busreizen waarbij aan alles is gedacht en het u aan niets zal ontbreken; comfort, gezelligheid, lekker eten en drinken en onvergetelijke belevenissen met elkaar. Wij maken elke vakantieweek op maandag- en donderdagochtend ook nog een halve dagtocht naar andere leuke bestemmingen.

Hoewel uiteraard iedereen van harte welkom is, is het goed om te weten dat deze vakanties aansluiten bij onze christelijke levensovertuiging. Zo is er op zondagavond een samenzang en beginnen en sluiten we de maaltijden met gebed.

Het programma en de bijbehorende Hofweken brochure van 2020 komt er zo snel mogelijk aan. Wilt u de brochure ontvangen? Klik dan hier om deze aan te vragen.

Top